BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 27 November 2011

im back ;p





assalamualaikum . hi hi hii agak dah lama belog ni sunyii sepii .. harap semua sihatt ~

saya sibuk sikit . jadi mcm takde mase nak menggg updateee
belog . plus malas nak manaip ;p kekekee

okay tak tahu nak mulakan dari mana . :)


macam2 ceritaaa ade neh ngehehe . .


alhamdulillah akhirnyaa saya sampai jugaa kedah . plan lastminit punya plan .

kedah buat apeee ? pergi kedah untuk jenguk keluarga incik jantung hatii saya.mak dia kurang sihat . jadi kami pergi jenguk . . sangat seronokk !


taraaa ~~ :))


dan buat pertama kalii saya dapat pergi bendangg .. sangatt cantik pemandangan kat situu ..
rasaa tenang jee ..




ooooppssss . sempatt lagi . . gedikk je kann ;p

selepas beberapa hari kat kedah , kami pergi langkawi lakk .

sangat meriahh sebb pergi beramai2 .. :)








seronokkk pi langkawii .. macam2 tempat kami pergi . yang palinggg syokkk sekalii pi taman burungg . kat situ ade macam2 binatang yang comel comel seeeee! ...



rabbit kat situu semuaa comel2 ! :)




kesmuanyaa kenangan manis untuk tahun ini . okay dah dah tukar topikk. . ikutkan byk lagi gamba . penat dah den nak upload kekeke ;p
yang bestnyaa time kat sana syok syok duk gelak sakan ramai2 , incik jantung hati dapat call dari ofis .. wuwuwu ~ time untuk kerja pulaaa ~~ time dgr tuu sentapp kejapp.
. tapi takpela kene terima laa . itu kerja dia .. saya takboleh sedih sangatt . saya kene kuwat :)
beberapa hari selepas itu , incik jantung hati dah kene stndby...
. saya dpt juga tgk dia sampi dia masuk kat dalam . dpt lambai bye byeeee puas2 kekeke ;p





insyaallah jumpaa lagi tahun depan ya sayang . :)



soo skrg , saya sentiasa sibukkan diri dgn study . . fmly dan kawan2 sentiasa ada dgn saya .. :)
dan tak lupaaa group PGK ... semenjak saya join group PGK , s
aya rase gembira sebb dapat kenal dgn lebih ramai kawan2 :) juga dapat berkongsi pendapat . .

alhamdulillah kesemuaa seluar pijama saya dah siap .. sgt syokk

okay buat suar tdo sendiri .. nak2 kalau guna kain cotton yang comel2 .. skg kat kedai

baju tdo pun dah mahal .. dah boleh buat sendiri soo ape lagi kannn :)


terfikir jugaa nak amik tempahan untuk baju kurung , DLL ... tapi cam kurang konfiden je . sebelum ni saya byk jahitkan baju untuk fmly terdekat je . insyaallah sampai masa saya akan slow2 mula amik tempahan dari orang luar .
. ade yang dah tanya , tapi sy tak amik eheee :) tolak rezki kan ? bukan tolak rezki cume cuak lagi ;p ngehehee

...
sangattt pnjang sy menaip kali ni .. okay cukup sampai sini je .. nnty free update lagi .. jap jap nak tunjuk gamba pijama dan seluar pijama sahaja . weee ~









okay bye byee :)